SAMSUNG CSC

Primaire sector

Boeren en hun toeleveranciers leveren absoluut een grote bijdrage aan verbeterde duurzaamheid.

Daar is Kokreateur trots op. De Food naar Feed omzetting gaat efficiënt en zorgt voor continuïteit. Dit is belangrijk voor de komende generaties, aangezien we zaken doen voor de lange termijn. Investeringen en conceptkosten kunnen worden terugverdiend en zodoende blijven er middelen over om steeds te verbeteren. Kokreateur wil graag dat iedereen in de keten een voldoende gezond economisch model in hun bedrijf kan realiseren. Dit komt ons allemaal ten goede.

Kokreateur ontwikkelt innovatieve concepten en nieuwe producten vooral voor de Zuid Nederlandse agrosector. In landbouw, aquacultuur en veeteelt vinden veel innovaties plaats waarvan de consument nauwelijks weet heeft. Onze diensten zijn er op gericht om geschikte toepassingen te vinden voor producten of diensten waarmee u de consument bereikt, producten met impact!

Consument

Eten moet een beleving zijn en de consument moet er op kunnen vertrouwen dat haar aankoop goed is. Een product moet lekker en gezond zijn en de consument moet zich er goed bij kunnen voelen. Wij staan er voor in dat het product gemaakt is volgens de afgesproken specificaties, afspraken en wensen. Jonge consumenten zijn op zoek naar gezond eten in een actiever levenspatroon, anderen voelen zich beter met producten zonder allergenen, oftewel “Let Food be their Medicine”.
Onze ontwikkelingen dragen daaraan bij met als productvoorwaarden; smaakvol, transparante inhoud, heldere voedingswaarde en vrij van allergenen speciaal voor een gluten- en lactosevrij dieet. Met onze pilotstore partner GlutenvrijeSuper hebben we toegang tot een zeer kritisch consumententestpanel, waar we met alle gemak producten onder de aandacht kunnen brengen en laten testen.

pulled meat-2 (Beef)
Glutenvrije super