Kokreateur_Kip_full 20_WEB

Korte keten

Een korte keten zorgt voor eenduidigheid en brengt optimalisaties. Iedere partner en schakel weet wat de ander moet opleveren en voortbrengen. Het vlees is goed te traceren en kent zodoende een korte supply chain wat de kwaliteit ten goede komt.

Boer en slager

Samen sterk gaan we op pad naar onze klanten.

Samen met Boer en familie van de Ven gaat Slager Kokreateur naar klanten, voor de Rondeel eieren en het Rondeel kippenvlees. Zo hebben we klanten in verschillende marktsegmenten bereid gevonden dit samen met ons naar de consument te brengen. De Boer en Slager innoveren dus samen de Beter Leven 3* Rondeel ei-producten en Rondeel kippenvlees milieukeur producten. Kom gerust eens kijken in de Rondeelstallen.

Met Boer en familie Kuijpers gaat Slager Kokreateur naar klanten voor integraal duurzame kippenvlees producten. We hebben samen het (agro)merk ‘De Kloeke Kip’ ontwikkeld. Samen zetten we vanuit een innovatief stalsysteem lekkere kipproducten op de markt. Hierbij worden kippen geboren en grootgebracht in een en dezelfde stal en wonen ze in stal appartementen. De omstandigheden zijn optimaal voor de dieren, voor de mens en het milieu. Ook past deze in onze visie ‘Lekker en betaalbaar voor iedereen’. Deze unieke samenwerking tussen Slager Kokreateur en Boer Kuijpers heeft in korte tijd al veel klanten en consumenten bereikt.

Kokreateur_kuiken-kip_WEB